William's Pub

På grund av den rådande situationen med corona-viruset tvingas vi tyvärr ställa in showen med Hasse Brontén den 4 april på Knivsta CIK. Vi hoppas kunna återkomma med ett nytt datum i höst. Köpta biljetter återlöses via Billettos kundservice, www.billetto.se


Vår säsongspremiär av Trainstation Comedy 27/3 på Stationshuset i Knivsta är tyvärr också inställd, liksom showen den 28/3 på William's Pub i Uppsala, men vi hoppas fortfarande kunna köra som planerat i april.

Vårsäsongen på Williams drar igång 22 februari


William's Pub i Uppsala är välkända för sitt utbud av god öl och sin välkomnande atmosfär. Varje månad presenterar vi ett gäng högklassiga komiker som ofta syns på de större standupscenerna runtom i Sverige. 


Nytt för i år är att vi har flyttat showerna till lördagar istället för torsdagar: 22/2, 28/3, 25/4 samt 30/5. I övrigt är det samma koncept: Fri entré (boka bord för att vara säker på att få bra platser!), njut av god mat och dryck och garva läppen av er under hela kvällen.


Ring William's för bokning på 018-140920 eller boka via hemsidan, https://williams.se


STANDUP PÅ WILLIAM'S 22/2:


Vår headliner ELINOR SVENSSON - Rolig, politisk och kaxig! 2018 blev hennes föreställning Patriarkatets för- och nackdelar nominerad till Årets föreställning på Svenska Standupgalan, och hon har även blivit nominerad som Bästa kvinnliga komiker både 2017 och 2018. Elinors ljuva stämma kan ni också höra i poddarna ”Vad blir det för mord?” och ” Ja jaja podcast”, och hennes vassa penna ligger bakom en hel del manus i bl a ”Robins” och ”Svenska Nyheter”. En av de bästa och roligaste komikerna just nu och vi är enormt pepp på att få presentera henne här på William’s!


JONAS STRANDBERG lite sävliga stil på scen döljer en underfundig humor som ibland tar oväntade vägar fram till skrattet. Han nominerades år 2014 och 2015 till Årets Oneliner på Svenska Standupgalan, samt till Årets Nykomling 2015. Förra året turnerade han med föreställningen ”Inomhusbarn” och lanserade även podden ”Rätt upp i verkligheten” med Johan Wagrell Hurtig. På senare tid har Jonas fått mycket uppmärksamhet för sin dokumentärfilm ”Det blev ingen CD”.


JENS FALK - En komiker som syns och hörs lite överallt just nu. Förutom sin egen sketchserie Falkengberg, som han gör tillsammans med Viktor Engberg och som även finns som podcast, gästar han ofta andra poddar och sprider glädje runtom i humor-Sverige. Han har också teamat upp med andra komiker och turnerat runtom i landet, och vi ser fram emot att få se honom på William’s.

 

CHRISTER WIDÉN ENGQVIST - Radioprofilen från P4 Uppsala som också är komiker och konferencier. Han började sin karriär på Bungy Comedy i Stockholm och har sedan dess arbetat sig runt hela Sveriges scener med sin skarpa observationshumor. Han syns ofta på klubbarna i Stockholm och är också en del av välkända Gävle-klubben GASTA.

 

MAX EKHOLM - Uppsala-studenten som driver friskt med både sig själv, studentlivet och livet i allmänhet på ett uppfriskande och ärligt sätt. Max driver klubben Fyris Comedy här i Uppsala och har tidigare också varit en av arrangörerna bakom Karlstad Comedy.

OSCAR SKOGLUND - En av de flitigaste komikerna på Stockholms klubbar just nu som bara väntar på sitt stora genombrott. Oscars humor är oväntad, slagfärdig och ibland över gränsen – med andra ord, sjukt kul.