William's Pub

William's Pub + Knivsta Comedy = SANT!


William's Pub i Uppsala är välkända för sitt utbud av god öl och sin välkomnande atmosfär. De kör pubquiz och livemusik varje vecka och startar nu även standup en gång i månaden, i samarbete med Knivsta Comedy Club.


Med start i september presenterar vi varje månad ett gäng högklassiga komiker som ofta syns på de större standupscenerna runtom i Sverige. Det är fri entré men bordsbokning krävs för att garanterat få en plats.


Ring William's för bokning på 018-140920 eller boka via hemsidan, https://williams.se


PREMIÄRKVÄLLENS KOMIKER:


Ingen mindre än den fantastiska ELINA DU RIETZ är headliner på vår premiärkväll! Elina är komiker och skådespelerska som kört standup i 10 år och turnerat i hela landet med olika shower, senast ”PK-fittan” om att leva som politiskt korrekt hen. Hon ses regelbundet på Norra Brunn och RAW Comedy i Stockholm och gestaltar ”Nettan” i en sketchserie på Instagram. Förutom humor jobbar hon även med skådespeleri och har haft flera roller på svensk TV, nu senast i framgångsrika långfilmen ”Tårtgeneralen” samt komediserien ”Playa del Sol”.


JOSEFIN SONCK är ursprungligen från Åland men har gjort succé i Sverige inom standupvärlden och vann pris som Årets Nykomling på Svenska Standupgalan år 2017. Tillsammans med Elin Almén skrev och medverkade hon i humorserien Flickstreck som visades på SVT, och hon ses ofta på RAW och Norra Brunn, där hon också medverkade i senaste versionen av klassiska ”Släng dig i brunnen”.


JONATHAN ROLLINS – Amerikan som numera bor i Sverige och har gett sig in standupvärlden med stor framgång. Jonathan driver en egen klubb i Stockholm samt är del av podden Power Meeting Podcast. Han är också medlem av humorgruppen Team Amerika som har turnerat i Sverige och uppträtt på Lund Comedy Festival flera gånger.

 

Gävlebon CHRISTOFFER FERNIS vann Grand Comedy Slam 2018 på Lund Comedy Festival och är en av dem som driver klassiska standupklubben GASTA i Gävle. Han medverkade även i nya ”Släng dig i brunnen” och turnerar nu runt i hela Sverige.

 

GUSTAV HÄRDNER är en av medlemmarna bakom de otroligt populära ”Vilken färg är du?”-filmerna på YouTube, och han har även en egen YouTube-kanal. Han kör standup i hela landet och är en av de mest lovande nya stjärnorna på svenska humorhimlen.